Garage del Gusto

GdG_pasta_fresca_lauraNU

Jag har varit med på Garage del Gusto sedan de förberedde inför öppningen och jobbat för Louise och Fabio fram till början av 2015. Det har varit en intressant resa, jag fick träffa många glada människor men fram för allt fick jag göra massor av god färskpasta.

Under 60-talet drev min farmor Pierina en pastabutik i Turin (nordvästra Italien, där jag kommer ifrån). Hennes recept gick via min pappa till mig och nu har jag tagit dem till Stockholm. Resan på Garage del Gusto började på en av mina kurser i färskpasta tillverkning på Medborgarskolan där jag träffade Louise som deltagare.  Det ena ledde till det andra, hon berättade om hennes idéer att öppna en färskpastabutik med enkel restaurang i Stockholm och jag tyckte det lät mycket lockande. Sedan dess har många saker förändrats och pastabutiken med genuina luncher och middagar har utvecklat sig till en mysig restaurang med en hel del handgjord pasta på menyn och en äkta italiensk aperitivo på kvällen.

Känn dig alltid välkommen att kontakta mig, eller att läsa vad som sägs och skrivs om mig.

Vill du se några bilder? Följ mig här

Ciao!