Jag har jobbat med

I Sverige har jag jobbat som projektledare, kund- leveransansvarig för:

  • Sonaco Foods AB importör och distributör av gourmet produkter (Venchi, Loacker, Charlemagne m.m)
  • Italiantradition.com av Anna Maria Corazza Bildt: italienska delikatesser via Internet i hela Europa, med Sverige som viktigaste marknad. Axfood och ICA var mina största kunder.
  • Geco Inredningar AB auktoriserad återförsäljare av en exklusiv italiensk varumärke för bad och köksinredning.
  • I Milano jobbade jag på Observer srl, ett undersökningsinstitut, som projekt-, kundansvarig.

Vill du boka en tid med mig? Kontakta mig idag!

 

 

Lilla Ostskolan

Mozzarella …

…är den välkända färskosten av komjölk, från Apulien på Italiens klack. Under tillverkningen får ostmassan den karaktäristiska trådiga konsistensen som även är typisk för andra syditalienska ostar, så som Scamorza, Caciocavallo och Provola. Namnet Mozzarella kommer från ”mozzare” som på italienska betyder ”skära av”, vilket man gör med pekfingret och tummen när man delar ostmassan i…

Slow Food Stockholm

Tack till alla glada deltagare!

Vad nöjd jag är med igår kväll: intressant som vanligt att lyssna på Mirco, gott och lärorikt att matcha delikatesserna med olika viner samt mycket trevligt att få träffa er igen. Jag hoppas att ni tycker det samma Stor tack till Guido och alla på Terrenos Vinotek för ett bra samarbete med Slow Food Stockholm…

På gång

Tack till alla glada deltagare!

Vad nöjd jag är med igår kväll: intressant som vanligt att lyssna på Mirco, gott och lärorikt att matcha delikatesserna med olika viner samt mycket trevligt att få träffa er igen. Jag hoppas att ni tycker det samma Stor tack till Guido och alla på Terrenos Vinotek för ett bra samarbete med Slow Food Stockholm…

Visste du att

Hur väljer jag en äkta …

… italiensk produkt av kvalitet? När du ser den här symbolen på en förpackning är produkten (till exempel en ost) ursprungsbetecknad dvs att det är garanterat att hela processen, från råvaror till färdig produkt, äger rum i det lagstiftade ursprungsområdet och enligt traditionella metoder. D.O.P. Denominazione di Origine Protetta =Skyddad UrsprungsBeteckning.