Jag har jobbat med

I Sverige har jag jobbat som projektledare, kund- leveransansvarig för:

  • Sonaco Foods AB importör och distributör av gourmet produkter (Venchi, Loacker, Charlemagne m.m)
  • Italiantradition.com av Anna Maria Corazza Bildt: italienska delikatesser via Internet i hela Europa, med Sverige som viktigaste marknad. Axfood och ICA var mina största kunder.
  • Geco Inredningar AB auktoriserad återförsäljare av en exklusiv italiensk varumärke för bad och köksinredning.
  • I Milano jobbade jag på Observer srl, ett undersökningsinstitut, som projekt-, kundansvarig.

Vill du boka en tid med mig? Kontakta mig idag!

 

 

Lilla Ostskolan

Finns det vegetariskt löpe?

I stort sätt all ost utom färskost framställs med hjälp av löpe (animalisk). Det finns en ”vegetarisk variant” som framställs genom fermentering av mikroorganismer. De ”vegetariska varianterna” ska benämnas mjölkkoagulerande enzymer eller mikrobiella koagulanter. Endast animaliskt löpe får kallas löpe i innehållsförteckningar. Detta är trettonde och sista inlägget i årets serie ”Lilla Ostskolan”. Anno 2013: tretton mini-inlägg som…

Slow Food Stockholm

Tack till alla glada deltagare!

Vad nöjd jag är med igår kväll: intressant som vanligt att lyssna på Mirco, gott och lärorikt att matcha delikatesserna med olika viner samt mycket trevligt att få träffa er igen. Jag hoppas att ni tycker det samma Stor tack till Guido och alla på Terrenos Vinotek för ett bra samarbete med Slow Food Stockholm…

På gång

Tack till alla glada deltagare!

Vad nöjd jag är med igår kväll: intressant som vanligt att lyssna på Mirco, gott och lärorikt att matcha delikatesserna med olika viner samt mycket trevligt att få träffa er igen. Jag hoppas att ni tycker det samma Stor tack till Guido och alla på Terrenos Vinotek för ett bra samarbete med Slow Food Stockholm…

Visste du att

Överbliven risotto?

Vad gör jag med överbliven risotto? Släng inte den, utan blanda den med några ägg, rismjöl, lite riven Parmesan, salt och peppar tills den har fått en kladdig konsistens. Forma små bollar med hjälp av en sked och stek dem i en panna med lite olja, ca 3 minuter per sida. Perfekt till en god…