Jag har jobbat med

I Sverige har jag jobbat som projektledare, kund- leveransansvarig för:

  • Sonaco Foods AB importör och distributör av gourmet produkter (Venchi, Loacker, Charlemagne m.m)
  • Italiantradition.com av Anna Maria Corazza Bildt: italienska delikatesser via Internet i hela Europa, med Sverige som viktigaste marknad. Axfood och ICA var mina största kunder.
  • Geco Inredningar AB auktoriserad återförsäljare av en exklusiv italiensk varumärke för bad och köksinredning.
  • I Milano jobbade jag på Observer srl, ett undersökningsinstitut, som projekt-, kundansvarig.

Vill du boka en tid med mig? Kontakta mig idag!

 

 

Lilla Ostskolan

Vällagrad Parmesan…

… är naturligt laktosfri. Ju längre en ost lagras, desto mer av laktosen försvinner. I en 36 månaders lagrad Parmesan finns det inte ens spår av laktos enligt flera studier. Detta gör Parmesan till en viktig källa till kalcium för laktosintoleranta. Till 100 gr Parmesan går det åt drygt 1,5 l mjölk. Detta är åttonde inlägget…

Slow Food Stockholm

Tack till alla glada deltagare!

Vad nöjd jag är med igår kväll: intressant som vanligt att lyssna på Mirco, gott och lärorikt att matcha delikatesserna med olika viner samt mycket trevligt att få träffa er igen. Jag hoppas att ni tycker det samma Stor tack till Guido och alla på Terrenos Vinotek för ett bra samarbete med Slow Food Stockholm…

På gång

Tack till alla glada deltagare!

Vad nöjd jag är med igår kväll: intressant som vanligt att lyssna på Mirco, gott och lärorikt att matcha delikatesserna med olika viner samt mycket trevligt att få träffa er igen. Jag hoppas att ni tycker det samma Stor tack till Guido och alla på Terrenos Vinotek för ett bra samarbete med Slow Food Stockholm…

Visste du att

Parmesan kanten

På Parmesan kanten finns märkningen ”Parmigiano Reggiano”, om du inte kan ser texten har du någon annan ost framför dig! Riktig Parmesan innehåller endast mjölk, salt och löpe. Kanten är ätbar, överblivna kanter kan användas som en naturlig smakförstärkare i soppor, köttfärssås eller buljong. Skrapa bara bort det yttersta lagret innan du använder den.