Jag har jobbat med

I Sverige har jag jobbat som projektledare, kund- leveransansvarig för:

  • Sonaco Foods AB importör och distributör av gourmet produkter (Venchi, Loacker, Charlemagne m.m)
  • Italiantradition.com av Anna Maria Corazza Bildt: italienska delikatesser via Internet i hela Europa, med Sverige som viktigaste marknad. Axfood och ICA var mina största kunder.
  • Geco Inredningar AB auktoriserad återförsäljare av en exklusiv italiensk varumärke för bad och köksinredning.
  • I Milano jobbade jag på Observer srl, ett undersökningsinstitut, som projekt-, kundansvarig.

Vill du boka en tid med mig? Kontakta mig idag!

 

 

Lilla Ostskolan

Vällagrad Parmesan…

Lilla_Ostskolan_5_laura_nu… är naturligt laktosfri. Ju längre en ost lagras, desto mer av laktosen försvinner. I en 36 månaders lagrad Parmesan finns det inte ens spår av laktos enligt flera studier. Detta gör Parmesan till en viktig källa till kalcium för laktosintoleranta. Till 100 gr Parmesan går det åt drygt 1,5 l mjölk.

Detta är åttonde inlägget i årets serie ”Lilla Ostskolan”.

Anno 2013: tretton mini-inlägg som kommer den 13:e i varje månad.

Detta är ett litet smakprov på vad som tas upp under mina  ostprovningar tillsammans med massa goda ostar från Italien. Jag hoppas att du tycker det är intressant och vill att jag anordnar en ostprovning åt dig/er.

Känn dig alltid välkommen att kontakta mig för mer information eller kommentera inlägget.

A presto

Laura

Slow Food Stockholm

Tack till alla glada deltagare!

Vad nöjd jag är med igår kväll: intressant som vanligt att lyssna på Mirco, gott och lärorikt att matcha delikatesserna med olika viner samt mycket trevligt att få träffa er igen. Jag hoppas att ni tycker det samma Stor tack till Guido och alla på Terrenos Vinotek för ett bra samarbete med Slow Food Stockholm…

På gång

Tack till alla glada deltagare!

Vad nöjd jag är med igår kväll: intressant som vanligt att lyssna på Mirco, gott och lärorikt att matcha delikatesserna med olika viner samt mycket trevligt att få träffa er igen. Jag hoppas att ni tycker det samma Stor tack till Guido och alla på Terrenos Vinotek för ett bra samarbete med Slow Food Stockholm…

Visste du att

Varför svettas man…

… när man äter något starkt? I smaklökarna finns en mängd olika receptorer som gör att vi kan uppfatta olika smaker och den typ av receptor som låter oss känna hetta i maten finns även i huden och gör att vi känner värme. I hjärnan blandas dessa två stimuli ihop och därför svettas vi när vi äter något starkt.